Al direct nadat wij onze eerste nieuwsbrief van het jaar verzonden, werd onze mailbox overspoeld door aanvragen voor 2019. Zoals ieder jaar zit 5 december al weer heel snel volgeboekt en begint het weekend vóór 5 december ook al snel vol te lopen. Veel gezinnen die ons in de voorgaande jaren al eens geboekt hebben of vorig jaar nét naast het zogenaamde net gevist hadden, zijn nu opnieuw van de partij! Daarnaast zien wij ook enorm veel nieuwe namen voorbij komen.

Van oudsher komt Sinterklaas naar Nederland en vindt de landelijke intocht altijd plaats op de eerste zaterdag na Sint-Maarten (11 november). Op 6 december vertrekt Sinterklaas dan weer stilletjes naar het buitenland. Sommige mensen denken dat hij met de trein vertrekt en anderen denken dat hij met een luchtballon het land uit vliegt. Niemand zal het eigenlijk precies weten, misschien is dit ieder jaar gewoon anders?

Het grote feest wordt in Nederland veelal gevierd met pakjes avond op 5 december en in Belgie op 6 december met de pakjes ochtend. Maar om alle kinderen blij te kunnen maken komen Sint en Piet natuurlijk ook in de weken voor 5 december bij de mensen thuis! Omdat wij ieder jaar opnieuw vragen krijgen van mensen om ook na 5 december nog langs te komen, hadden wij reeds besloten om ook op 6 december nog huisbezoeken te doen. Echter blijkt het animo dit jaar dusdanig groot dat wij voor één keer een uitzondering maken en een extra dag toevoegen aan de agenda! Vanaf nu is het ook mogelijk om op zaterdag 7 december 2019 nog een huisbezoek in te plannen met Sint en Piet.  Wilt u een bezoek inplannen dan kunt u via onze website natuurlijk contact opnemen!

Ondanks de vele aanvragen voor zondag 8 december, zijn wij écht niet beschikbaar op deze dag. De periode rondom Sinterklaas is voor ons altijd een enorm leuke en fijne periode, maar soms ook best druk en zwaar. Na de feestdagen genieten Sint en de Zwarte Pieten dus heel graag van hun welverdiende rust!