Het is nu één week na onze laatste huisbezoeken van het jaar en we kijken terug naar een bijzonder succesvolle sinterklaas-periode. Waar wij vorig jaar nog dachten dat het niet drukker, voller of leuker kon, hebben we dit jaar bewezen dat dit wél kan. Het jaar 2019 kan de boeken in als meest succesvolle Sinterklaasjaar van zQence entertainment / Sinterklaasboekingen.nl

Met 86 boekingen hebben we dit jaar een record aantal boekingen mogen verzorgen bij bedrijven en bij de mensen thuis.  Een stijging van maar liefst 28% ten opzichte van 2018. Niet alleen de huisbezoeken van Sint en Piet, maar ook ons speciale programma voor bedrijven werd nooit eerder zó vaak aangevraagd als nu. Ook onze goochelshow werd net als onze ballonnenpiet vaker geboekt.

Wij meten ons echter niet alleen aan het aantal aanvragen en uiteindelijk geplaatste boekingen. We kijken ook vooral naar de hoeveelheid blije kindergezichten. In deze Sinterklaasperiode hebben wij zeker meer dan 468 kinderen blij mogen maken met een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet(en). Daarnaast geven de vele leuke en vrolijke reacties van de ouders en andere volwassen familieleden ons enorm veel energie! Dit maakt het werk van de ruim 250 e-mails, het maken van facturen en inplannen van bezoeken natuurlijk meer dan waard.

Hoewel wij graag nog veel langer bij de gezinnen en bedrijven blijven, is dit gezien de drukte en strakke planning niet altijd mogelijk! Waar wij enorm trots op zijn is dan ook dat wij veelal op tijd óf zelfs ietsjes eerder bij de mensen thuis waren. Ondanks dat wij vaak toch nog even iets langer bij de mensen thuis waren, was dit toch vaak mogelijk. De drukte op de weg en het slechte weer op sommige dagen, hebben een enkele keer ietwat roet in het (pepernoten) eten gegooid. Gelukkig werd de verloren tijd snel ingehaald, waardoor slechts een enkel bezoek hier iets van merkte.

Wij kijken terug op een mooie en vooral positieve periode. Een periode vol blijdschap, mooie verhalen en bijzondere ontmoetingen. Voor nu vertrekt Sinterklaas weer naar Spanje, maar komend jaar zullen wij hier nog updates geven!