Succesvol 2018,

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn nog maar nét vertrokken naar Spanje en wij kijken alweer terug naar een bijzonder succesvolle periode. Tijdens deze feestdagen hebben Sint en Piet enorm veel huisbezoeken (60) en bedrijfsbezoeken (7) mogen doen. Dit sinterklaasfeest gaat bij ons dan ook de boeken in als meest succesvolle jaar. Onze agenda zat dan ook vrijwel helemaal volgeboekt!

Nu is het niet zo dat wij ons succes meten aan het aantal boekingen, maar vooral aan het aantal blije gezichten van kinderen (500+) en hun ouders. Ook de vele positieve reacties die wij tijdens en naderhand krijgen doen ons heel erg veel goeds.

“U bent wel de échte sint, die van Duinrell was nep !”

Komt (op) tijd, komt Sint

Waar u als klant waarschijnlijk niet veel van meekrijgt is de enorme zorg die wij besteden aan het inplannen van de bezoekjes. Wij mogen dan ook met een tevreden hart terugkijken naar een succesvol geplande sinterklaasperiode. Bij 95% van de huisbezoeken mochten wij dit jaar op het afgesproken tijdstip arriveren. Hoewel er natuurlijk altijd iets onverwachts kan gebeuren kwamen we dit jaar zelfs regelmatig ietsjes eerder aan op locatie. Wij sturen altijd 10 minuten voordat Sint en Piet arriveren een SMS zodat u als klant weet dat de goedheiligman bijna arriveert. Dit jaar vroegen we regelmatig of 5 minuutjes eerder mogelijk was. Bij 3 gezinnen kwamen wij iets later dan gepland, maar binnen 10 minuten vanaf het afgesproken tijdstip aan.

Waar wij vorig jaar dus nog bijzondere gebeurtenissen hadden als het met de tabberd vastzitten tussen een gesloten deur, extreme files en omleggingen van de weg hebben wij hier dit jaar gelukkig geen last van gehad. Zelfs niet van de afgesloten A4 tijdens Sinterklaas!

Hoewel wij niet graag op de klok kijken tijdens de bezoekjes van Sint en Piet, is gebleken dat wij dit jaar bij vrijwel alle bezoekjes iets langer zijn gebleven dan gepland. We hebben dan ook zeer veel positieve reacties mogen ontvangen en in bijna alle gevallen alle kleine kinderen evenveel aandacht kunnen geven. Hoewel wij enorm ons best doen om iedereen evenveel aandacht te geven, is het helaas bij een gezin met zo’n 9 kinderen aanwezig, gebleken dat één meisje niet bij de sint op schoot was geweest en de tijd er alweer op zat. Dat vinden wij natuurlijk enorm jammer, echter kunnen we hier natuurlijk nooit garanties op geven. Onze tip is dan ook om liever te veel tijd in te plannen dan te weinig…

“We hebben zo genoten van uw bezoek, volgend jaar zien wij u graag weer!”

Al met al mogen we wel stellen dat dit jaar erg succesvol is en dat wij nu wel toe zijn aan vakantie!