Standaard is bij ons ook gewoon maatwerk.  Onze Sinterklaasshow voor bedrijven kan gemakkelijk aangevuld worden met extra’s. Denk hierbij aan extra Zwarte Pieten, Roet-veeg-pieten, een ballonnenpiet of zelfs een heuse goochelshow.

Onze Sinterklaas en (Zwarte) Pieten zijn beschikbaar in de periode vanaf de aankomst van de Sint tot en met 5 december. Dit kan zijn voor een evenement voor de kinderen van uw medewerkers. Echter kan dit ook dienen als promotie van uw winkel of voor uw klanten. Een bezoekje van de Sint aan een ziekenhuis  is natuurlijk ook mogelijk. Ook komen wij regelmatig langs bij basisscholen of sportclub.

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en niet elk bedrijf heeft dezelfde wensen. Sommige bedrijven hebben minder medewerkers en andere hebben meerdere locaties en veel medewerkers. Wij komen graag met u in contact om te kijken naar uw wensen en mogelijkheden.

Het programma

U kunt het klein houden waarbij Sinterklaas samen met 1 of 2 Zwarte Pieten bij u langskomt. Sinterklaas roept dan één voor één de kinderen bij zich. Hij bespreekt dan met hen wat er in het grote boek van Sinterklaas staat. Hoe kan hij toch al die dingen weten? Natuurlijk mag een klein cadeautje en wat lekker strooigoed niet ontbreken! Uiteraard worden er ook liedjes gezongen en maken we er een bijzondere sinterklaasochtend, middag of avond van.

U kunt ook gaan voor een iets grotere act met meerdere Zwarte Pieten. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld een Goochelpiet en/of Ballonnenpiet aanbieden. Andere opties zijn eventueel een suikerspin- of popcornpiet. Daarnaast hebben wij beschikking over verschillende geluidssets. Wij werken met draadloze microfoons waardoor de Sint en Pieten altijd hun handen vrij hebben. Ook hebben wij keuze uit een kleine (draagbare) set of een grote set die geschikt is voor grotere groepen. Heeft u zelf al een geluidsset elders gehuurd, dan sluiten wij onze microfoons hier gewoon op op aan. Wij overleggen altijd met u wat uw wensen zijn en welke kosten hieraan verbonden zullen zijn.

Prijzen en locatie

Afhankelijk van de beschikbaarheid verzorgen wij van sinterklaasboekingen.nl / zQence entertainment de agenda van Sint en Piet voor bedrijven door heel Nederland, maar voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Voorburg, Rijswijk (ZH), Wassenaar, Gouda, Woerden, Montfoort, Utrecht e.o.

Een standaard bezoek van Sint en Piet duurt ongeveer 45-60 minuten waarbij onze Sinterklaas samen met één of twee Zwarte Pieten bij uw bedrijf langskomt. Voor grotere bedrijven wordt samen met u gekeken of opschalen noodzakelijk is. Prijzen zijn afhankelijk van locatie, datum, tijdstip en aantal kinderen dat aanwezig is. Uiteraard geven wij altijd een éénduidige en duidelijke prijsstelling zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Neemt u dus gerust contact met ons op om te kijken of wij beschikbaar zijn op het door u gewenste tijdstip, geef uw wensen aan en vraag hierbij om de prijs.