Regelmatig kregen wij van onze zakelijke klanten de vraag of wij iets bijzonders konden aanbieden zoals een zogenaamde goochelpiet. Hoewel wij goed samenwerken met andere boekingskantoren bleek het voor bedrijven vaak te kostbaar om een externe goochelshow erbij te boeken. Dit begrijpen wij bij Sinterklaasboekingen.nl / zQence entertainment maar al te goed.

Daarom kwam in 2017 het idee om een geheel eigen goochelshow te ontwikkelen. Een goochelshow die door onze eigen Zwarte Piet uitgevoerd wordt en speciaal gericht op het vermaken van kinderen. Een interactief en grappig voorprogramma van ongeveer 30-45 minuten die wél betaalbaar is voor onze klanten. Een mooi programma dat kan worden geboekt in de tijd vóórdat Sinterklaas en de andere Pieten arriveren.

In 2018 hebben wij een pilot gedaan met dit nieuwe concept. En in 2019 hebben we deze show vervolgens verder door ontwikkeld en bijgeschaafd tot een volwaardige show!

Een unieke goochelshow door de hilarische act van onze nogal klunzige Zwarte Piet en de mooie uiteenlopende tovenarij. Zoals u begrijpt is Zwarte Piet nog maar net afgestuurd aan de goochelacademie in Spanje, en daardoor wil het nog wel eens flink in de soep lopen. Maar met een beetje hulp van de kinderen komt het gelukkig altijd weer goed! Deze nieuwe show is in 2019 te boeken bij ons standaard sinterklaasprogramma óf als solo act bijvoorbeeld als voorprogramma bij een sinterklaas die u reeds elders heeft geboekt.