Sinterklaas en Zwarte Piet (roet-veeg-piet!) komen ook dit jaar graag bij u thuis op bezoek. Vanaf de aankomst in Nederland halverwege november komen zij tot en met 5 december dagelijks bij de mensen thuis voor een. Misschien om iets in het schoentje te doen, snoepgoed uit te delen of om grotere cadeaus langs te brengen.

Sint en Piet komen bij u thuis terwijl u met uw gezin gezellig zit te wachten en liedjes zingt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zal dat zijn? De kinderen schrikken van het gebons op de deur en zien Sint en Piet voor de deur staan. Nu kan het feest dan toch écht beginnen.

Het programma

Nadat Sinterklaas iedereen die aanwezig is een handje heeft geschud, neemt hij plaats op een stoel. Inmiddels heeft Zwarte Piet de zak met cadeau’s naar binnen gesleept. Uiteraard worden de jonge kinderen bij de sint geroepen om even op schoot te komen zitten. Soms worden oudere “kinderen” ook even bij de Sint op verantwoording geroepen. Er wordt voorgelezen uit het grote boek van Sinterklaas. Hoe kan de sint dat toch allemaal weten? Zolang de beschikbare tijd het toelaat nemen we ieder kind even bij de Sint.   Er worden cadeautjes uitgedeeld en liedjes gezongen. Wat is het toch bijzonder dat de Sint bij jullie thuis kwam om hoogst persoonlijk de cadeautjes af te leveren?

Prijzen en locatie

Wilt u zeker zijn dat Sinterklaas en Zwarte Piet bij u thuis op bezoek komen en niet stilletjes uw huisje voorbij rijden? Boek dan nu bij ons uw huisbezoek ! Sinds jaren verzorgen wij van sinterklaasboekingen.nl de agenda van onze Sint en Piet in de omgeving van Den Haag en Rotterdam en tussenliggende plaatsen als Delft, Rijswijk, Schiedam, Scheveningen, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.

Een standaard bezoek van Sint en Piet duurt ongeveer 20 minuten waarbij onze Sinterklaas samen met één roet-veeg-Piet bij u langskomt. Sinds 2020 komt Sinterklaas alleen nog langs met een zogenaamde roet-veeg-Piet. Voor gezinnen met meer dan 4 kinderen rekenen wij extra tijd zodat ieder kind ongeveer evenveel aandacht van Sinterklaas kan krijgen. Samen maken wij er een onvergetelijke middag of avond van! Onze prijzen zijn vanaf €50,- voor een bezoek van 20 minuten inclusief strooigoed.

De precieze prijs is afhankelijk van de datum, het tijdstip en de locatie waar het bezoek plaatsvindt. Neemt u dus gerust contact met ons op om te kijken of wij beschikbaar zijn op het door u gewenste tijdstip en vraag hierbij om de prijs.