Speciaal voor uw bedrijf, school of winkelcentrum hebben wij een bijzondere goochelshow van Zwarte Piet ontwikkeld. Onze Zwarte Piet heeft het afgelopen jaar een opleiding gevolgd tot Goochelpiet op de pietenschool. Goochelpiet is echter nogal klunzig en vergeet regelmatig zijn spreuken. De kinderen zullen hem dus een handje moeten helpen bij deze betoverende goochelshow.

Voordat sinterklaas op bezoek komt, zal Zwarte Piet een onvergetelijke indruk achterlaten met de 45-60 minuten durende show vol humor en goocheltrucs. Gelukkig zijn er kinderen in de zaal, want zonder hun hulp zou het een rommeltje worden. Samen met hen tovert Zwarte Piet  allerlei kadootjes en lekkers tevoorschijn. Tekeningen van kinderen worden op magische wijze ingekleurd terwijl je ernaar kijkt en wie heeft gezegd dat dingen laten zweven niet mogelijk is?

Deze act is ontstaan vanuit de wensen van onze klanten die ons regelmatig vroegen of wij een goochelshow van Zwarte Piet beschikbaar hadden. Hoewel wij deze regelmatig extern inhuurden, waren de prijzen voor deze acts vaak te hoog voor onze klanten. Omdat goochelen een hobby van onze Sint is, hebben we besloten een goochelshow te ontwikkelen die leuk, grappig en vooral ook betaalbaar is. De show is geschikt voor groepen van 10 tot 200 kinderen

Bij deze act zit geen Sinterklaas. U kunt Goochelpiet als solo act boeken of als toevoeging aan uw reeds elders geboekte Sinterklaas. Daarnaast kunt u de act met korting inhuren in combinatie met onze ‘standaard’ Sinterklaasshow voor bedrijven. De act is met name geschikt als voorprogramma voordat de Sint langs komt met de andere Pieten en zodra de act voorbij is kan gekozen worden om de Goochelpiet ook tijdens het bezoek van Sinterklaas op te nemen in de act als gewone Zwarte Piet.

Prijzen en locatie

Afhankelijk van de beschikbaarheid verzorgen wij van sinterklaasboekingen.nl / zQence entertainment de agenda van Sint en Piet voor bedrijven door heel Nederland. Maar voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Voorburg, Rijswijk (ZH), Wassenaar, Gouda, Woerden, Montfoort, Utrecht e.o.

De goochelshow van Zwarte Piet duurt ongeveer 45-60 minuten en kost wanneer u hem los boekt €382,-. Echter wanneer u deze act boekt samen met onze sinterklaasshow, dan krijgt u hierop flinke kortingen. Onze prijzen variëren dan al vanaf €195,- afhankelijk van welke andere acts u bij ons inkoopt. Tevens is de precieze prijs afhankelijk van de datum, het tijdstip en de locatie waar het bezoek plaatsvindt. Daarom is het belangrijk dat u hierover sowieso even contact met ons op neemt.

De prijs is exclusief geluidsset. Bij kleinere groepen van minder dan 15 aanwezige kinderen (en even zoveel ouders) heeft u geen geluidsset nodig. U kunt elders een geluidsset huren of gemakkelijk bij ons erbij boeken. Bekijk ons aanbod geluidssets of vraag hiernaar bij uw aanvraag.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij beschikbaar zijn en wat de precieze kosten zullen zijn voor uw specifieke evenement.