Sinterklaasboekingen.nl is onderdeel van zQence entertainment. Samen hebben we ruim 12 jaar ervaring in het leveren van professioneel entertainment. Onze passie voor entertainment heeft ervoor gezorgd dat we erg worden gewaardeerd door onze klanten. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze service en om die reden hebben wij naast onze acts ook geluid en accessoires te huur die onze acts versterken of aanvullen.

Geluid

Op sinterklaasboekingen.nl kunt u verschillende acts boeken zoals huisbezoeken, de ‘standaard’ sinterklaasshow,  een ballonnenpiet en de Goochelshow van Zwarte Piet. U kunt er zelfs een heuse pietendisco van maken voor de kinderen en ouders die uw bedrijfsevenement bezoeken.

Een huisbezoek van Sint en Piet of losse boeking van een Ballonnenpiet behoeft geen versterking met een geluidsset. Ook een bedrijfsbezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet(en) waarbij minder dan 15 kinderen en hun ouders aanwezig zijn, behoeft meestal geen versterking. Uiteraard gaat het hierbij niet om een precies aantal aanwezigen, maar vooral om het geluid dat nodig is om goed gehoord te worden door de aanwezigen. De grootte van de ruimte speelt hierbij ook een belangrijke rol bij. Grotere ruimtes hebben meer volume nodig dan kleinere ruimtes.

Kinderen kunnen behoorlijk wat geluid maken, maar vooral de ouders kunnen er ook wat van! Bij grotere groepen is het daarom aan te bevelen om een geluidsset (B-Set) tijdens het bezoek van Sinterklaas te gebruiken in combinatie met onze draadloze microfoon set.

Wireless Microphone set GT8000

Draadloos microfoon systeem

 • 4 draadloze microfoons
 • 2 Handmicrofoons + 2 handloze podium microfoons
 • Aansluiting: 220 Volts adapter naar 12V/1.0A
 • Incl. 8 AA batterijen
 • Zendfrequenties: 641.4 , 645.8 , 662.1 en 672.3
 • Vergunning: Behoeft geen vergunning in NL

Wanneer u een evenement heeft waarbij u liever niet gebonden zit aan kabels, dan kunt u gebruik maken van draadloze microfoons. Sinds kort hebben wij de beschikking over een geavanceerd draadloos microfoonsysteem. De 4 draadloze microfoons werken elk op 2 AA batterijen en geven u de vrijheid die u nodig heeft. Onze standaard Sinterklaasshow en Goochelshow maken bij grote en middelgrote ruimtes sowieso altijd gebruik van deze set. Zo hebben de Sint en Pieten hun handen vrij en zijn zij altijd goed versterkt. U kunt deze set ook los huren om bijvoorbeeld de rest van de dag gebruik van te maken voor uw presentator of ander entertainment. De prijs bij losse verhuur voor deze set is € 50,- excl. 21% BTW per dag bij afhalen. In combinatie met onze Standaard Sinterklaasshow of Goochelshow krijgt u een flinke korting op deze set en betaald u slechts €35,- excl. 21% BTW (wordt meegenomen direct na bezoek Sint en Pieten).

Geluidsset B

 • 20-60 kinderen aanwezig (25-40 ouders)
 • Mp3 via SD-card, USB of Bluetooth
 • 1000 Watt muziek / 800 Watt Spraak
 • Aansluiting: 220Volts, 2x XLR , 2x Jack
 • Portable: Nee

Deze geluidsset is geschikt voor de wat grotere ruimtes met redelijk wat kinderen en ouders aanwezig. (afbeelding kan afwijken) Denk hierbij aan een grote directie vergaderzaal of middelgrote kantine. Met de geluidsset kunnen sinterklaasliedjes worden gedraaid en kan er met z’n allen een dansje gemaakt worden. Het geluid komt zowel met muziek als spraak gemakkelijk tot achterin de ruimte. Bij de set wordt een microfoon met XLR kabel geleverd voor uw presentator of voor het versterken van bijvoorbeeld de kinderen. Prijs op aanvraag; richtprijs prijs bij losse verhuur voor deze of een soortgelijke set is € 175,- per dag bij afhalen. Bij levering op locatie worden extra kosten in rekening gebracht. In combinatie met onze Standaard Sinterklaasshow of Goochelshow krijgt u korting op deze set. Afhankelijk van of de set vlak voor aanvang wordt geleverd en/of direct meegenomen wordt kan een prijs voor u worden bepaald variërend van €75,- tot €150,-