De ballonnenpiet van sinterklaasboekingen.nl , maakt razendsnel de mooiste ballonfiguren. Een echte aanrader voor op uw sinterklaasfeest of bedrijfsevenement. Daarnaast is het een echte publiekstrekker tijdens een winkelpromotie. Een ballonnenpiet is Zwarte Piet die op een grappige manier allerlei verschillende figuren maakt van speciale lange ballonnen. Denk hierbij aan kleurrijke creaties als bijvoorbeeld een zwaard, hondje, giraffe of bloem.

Een ballonnenpiet kan los geboekt worden of als combinatie bij uw elders gehuurde sinterklaas act. Daarnaast kunt u met korting een balonnenpiet inhuren in combinatie met onze Sinterklaasshow voor bedrijven.

Prijzen en locatie

Afhankelijk van de beschikbaarheid verzorgen wij van sinterklaasboekingen.nl / zQence entertainment de agenda van Sint en Piet voor bedrijven door heel Nederland. Maar voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Voorburg, Rijswijk (ZH), Wassenaar, Gouda, Woerden, Montfoort, Utrecht e.o.

Een bezoek van een Zwarte Piet die ballonfiguren maakt duurt minimaal 30 minuten. De prijzen zijn vanaf €125,- excl. 9% BTW wanneer als losse act geboekt. De precieze prijs is natuurlijk afhankelijk van de datum, het tijdstip en de locatie waar het bezoek plaatsvindt. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de tijd hoelang het bezoek duurt. Wanneer het bezoek van de ballonnenpiet 2x zo lang duurt zal de prijs niet dubbel zo hoog zijn, daarom is het belangrijk even contact op te nemen.

Wanneer u in combinatie met een andere act van sinterklaasboekingen.nl de ballonnenpiet boekt krijgt u korting op deze act omdat deze Zwarte Piet tegelijkertijd ook mee kan doen in bijvoorbeeld de ‘standaard’ sinterklaasshow. Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij beschikbaar zijn en wat de precieze kosten zullen zijn voor uw specifieke evenement.