Sinterklaas is nog maar net gearriveerd in Nederland maar bij ons is het één en al drukte. Nog regelmatig krijgen wij e-mails binnen met vragen over onze beschikbaarheid en moeten wij helaas veel mensen teleurstellen. De de agenda van Sinterklaas en Zwarte Piet is namelijk voor 2018 alweer bijna volgeboekt.

Wat wij ieder jaar opnieuw zien is dat veel mensen een sinterklaasboeking op 5 december of op de zaterdag ervóór willen plaatsen. Deze data zijn dan ook als eerste volgeboekt en dit jaar is dit niet anders!

Daarom sturen wij onze vaste klanten alvast in september een bericht via onze nieuwsbrief, zodat zij alvast een mooi plekje kunnen bemachtigen in de toch al overvolle agenda van Sinterklaas.Binnen 5 dagen nadat wij de nieuwsbrief verstuurd hebben, was 5 december 2018 alweer bijna helemaal volgeboekt in de avond. Ook prime-time op zaterdag 1 december zat al vrij snel vol.

Wilt u dit jaar óf in de volgende jaren ook via onze nieuwsbrief als eerste een bericht ontvangen wanneer de boekingen weer van start gaan? Meldt u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief of stuur ons een bericht via ons contactformulier, dan komt u automatisch in onze nieuwsbrief terecht!

Hoewel wij een aantal mensen hebben moeten teleurstellen, hebben we gelukkig veel mensen ook mooie alternatieve tijden en data kunnen aanbieden waarop Sint en Piet wél een huisbezoek kunnen brengen. Wilt u bijvoorbeeld woensdag 5 december 2018 nog een boeking plaatsen dan is dit alleen nog mogelijk in de middag net als op zaterdag 1 december 2018.

Op zondag 2 december 2018 begint het ook alweer vol te raken in de agenda van Sinterklaas, maar hier is op sommige locaties nog wel iets mogelijk. Een weekend eerder is er overigens hier en daar nog ruimte in de avonden. Dit geldt ook voor dinsdag avond 4 december 2018.

Met andere woorden: “Wees er op tijd bij, want wie het eerst komt, die het eerst maalt!”

Inschrijven voor nieuwsbrief

* verplichte velden