De kosten die wij hanteren zijn flexibel en zijn afhankelijk van de locatie, datum, het tijdstip én natuurlijk de duur van het Sinterklaas bezoek. Om u een indicatie te geven kunt u uitgaan van een prijs vanaf €47,50 voor een bezoek van ongeveer 20 minuten inclusief strooigoed en inclusief 9% BTW.

U kunt er van uit gaan dat een bezoekje op 5 december ‘s avonds of in het weekend ervóór in de avonds iets duurder zal zijn dan op andere dagen of in de middag. In de prijzen worden reiskosten meegenomen en daarom is het belangrijk om te weten op welke locatie het bezoek dient plaats te vinden. Wij berekenen dan de kosten op het door u gewenste tijdstip, maar zullen u ook eventuele alternatieven aanbieden indien er een goedkoper tijdstip mogelijk is waarbij de reiskosten lager zullen uitvallen. Boekt u samen met uw buren of samen met iemand bij u in de buurt en kunnen wij deze boekingen achter elkaar inplannen dan kunnen we echter weer goedkoper een bezoekje aanbieden.

Het is dus vooral belangrijk dat u ons even een berichtje stuurt met alle benodigde informatie zodat wij u het beste aanbod kunnen geven!